Чому все більше людей відмовляються від 5G?

Що таке 5G?

Це новий етап мобільного зв’язку, який розширяє можливості доступу в глобальну мережу. Технологія є схожою з використовуваним в даний час стандартом 4G. Його розробили з метою підтримки більшої кількості клієнтських девайсів. До того ж він відрізняється збільшеною пропускною спроможністю. Так стандарт 5G дозволяє пропускати до 20 ГБ в секунду, а це в 60 разів вище пропускної здатності використовуваної сьогодні 4G-мережі.

Команда аналітиків Android Authority провела дослідження, і прийшла до висновку, чому багато користувачів взагалі відключають функцію 5G .

Результати

Було проведено опитування читачів, щоб з’ясувати, для чого відключається ця функція і чому в ній не бачать необхідності. Результати опитування показали наступне: близько 40% опитаних користувачів мобільної техніки підтвердили, що взагалі не користуються 5G.

Журналісти в свою чергу відзначили можливий факт відсутності переваг використання даної технології. Більша частина користувачів проживає в місцевості, де відсутня підтримка 5G. Близько 10% опитаних відзначили, що вимикають функцію тільки при недостатньо сильному сигналі або з метою економії заряду акумуляторної батареї. Проте, понад 50% респондентів підкреслили, що не відключали 5G на своєму телефоні. Можливо, вони не бачать в цьому необхідності або просто не знають, як це зробити.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.