Xiaomi назвала дату анонса Mi Pad 5 і Mi MIX 4 і показала дисплей смартфона

Нещодавно керівник Xiaomi Лей Цзунь офіційно оголосив у соціальній мережі Weibo про те, що 10 серпня в Китаї пройде його чергове публічний виступ. В рамках нього будуть презентовані новинки Mi Mix 4 і Mi Pad 5, але взагалі нових гаджетів буде більше. Максимум уваги відверне на себе Xiaomi Mi Mix 4, який стане виставкою досягнень компанії в створенні камери під дисплеєм.

 

Нещодавно їх було обіцяно 15. Правда, частина пристроїв не буде повноцінними новинками, так як вони вже доступні на платформі колективного фінансування Xiaomi або були презентовані раніше, а на ринок вийдуть тільки в серпні.

На конференції, яка пройде 10 серпня, Лей Цзунь повідомить про 10 найбільших випробуваннях для компанії. Про те, як у них вийшло зайняти друге місце серед виробників смартфонів у світі і перше в Європі. Прокоментуємо також високу позицію Xiaomi в Топ-500 найбільших компаній світу за версією журналу Fortune і багато чого іншого.

Варто зазначити, що презентація Xiaomi відбудеться рівно за день до великої прем’єри Samsung, де компанія анонсує нові навушники Galaxy Buds2, смарт-годинник Galaxy Watch4 і Galaxy Watch4 Classic, а також складні смартфони з гнучким дисплеєм Galaxy Z Fold3 і Galaxy Z Flip3. Вже 12 серпня свої новинки покаже Honor: чекаємо флагманські смартфони серії Magic3, модель середнього рівня Honor X20 5G і планшет Honor Pad V7.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.