Скачати шпалери Google Pixel 6 на свій смартфон можна вже зараз

Шпалери для Pixel 6 з’явилися до анонса самого смартфона. Раптово на днях Google поділилася фоточками і подробицями про Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Власне компанія підтвердила, що новинки будуть виглядати саме так, як їх показали на ранніх рендера від інсайдерів і отримають фірмову систему на чіпі Tensor. Озвучувати інші подробиці компанія не стала, приберігаючи їх до осіннього релізу.

До анонса ще досить багато часу, але вже зараз ви можете отримати частинку Pixel на свій смартфон. Завдяки виданню XDA Developers в мережу злили шпалери для Pixel 6. Сама колекція налічує 12 картинок, де кожна з них дозволом 3120х1440 пікселів. Звертає на себе увагу те, що шпалери створені так, щоб максимально органічно обіграти отвір під фронтальну камеру, розташовану по центру верхньої частини дисплея. Врахуйте цей факт, адже знайдуться ті, кому не сподобається мозолящую очей чорна точка на дисплеї.

Про сам Google Pixel 6 відомо, що отримає дисплей діагоналлю 6,4 дюйма дозволом FullHD + і частотою оновлення 90 Гц. Для старшої моделі Pixel 6 Pro приготували 6,7-дюймовий 120-герцовий екран і його дозвіл склало QuadHD +. Основна камера в «Прошка» буде потрійний і один з датчиків повинен бути телеоб’єктивом з 4-кратним оптичним збільшенням. Базовий же Pixel отримає два сенсора, де один основний і є ультрашірік.

 

Завантажити шпалери для Pixel 6

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.