Новітній планшет Xiaomi Mi Pad 5 вперше «засвітився» на руках у користувача

Залишилося дочекатися, коли він потрапить в руки звичайних користувачів. Незважаючи на те, що в мережі ходить безліч різних чуток про майбутнє Xiaomi Mi Pad 5, до сих пір не було жодної якісної фотографії пристрою на руках у користувача. І ось, китайські джерела вирішили виправити ситуацію.

 

Знімок Mi Pad 5 з’явився на популярному ресурсі SlashLeaks. Судячи з нього, апарат буде дуже сильно походити на останні смартфони компанії: такий же приємний градієнт, такий же блок основної камери. При цьому у частини користувачів викликає питання зовнішній вигляд останнього, так як на ньому складно розгледіти спалах і модулі самих камер.

Частина інтернету вважає, що справа просто в освітленні. Хтось вважає, що на фотографії представлений макет майбутнього планшета.

Нагадаємо, що колишні витоку приписували девайсу чіп Snapdragon 860 від Qualcomm, IPS-дисплей з роздільною здатністю 2560 х 1600 пікселів і кадрової частотою 120 Гц. Також очікується, що новинка отримає підтримку фірмового стилуса і NFC-модуль.

Анонс Xiaomi Mi Pad 5 повинен відбутися в серпні 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.