Відбувся офіційний анонс повністю бездротових навушників Nothing Ear за 2700 гривень

Після низки витоків, натяків і багатообіцяючих заяв, компанія Nothing нарешті офіційно анонсувала свої перші бездротові навушники Ear. У своїй заяві засновник стартапу Карл Пий назвав Ear «ковтком свіжого повітря на захаращений і байдужий ринок». Фактично, з попередніх повідомлень Пея ми вже знаємо більшу частину характеристик новинки. Навушники виконані в частково прозорому корпусі, завдяки чому можна бачити деякі внутрішні компоненти. Кожен навушник має кольоровий гурток (червоний або білий), що позначає відповідне вухо. Навушники оснащені 11,6-міліметровими динаміками, а апаратне і програмне забезпечення Nothing тонко налаштоване шведським виробником електроніки Teenage Engineering.

 

У Nothing Ear реалізована система активного шумозаглушення, що використовує по 3 мікрофони в кожному навушнику. Рівень шумозаглушення можна регулювати залежно від гучності навколишнього середовища. Також заявлена ​​підтримка режиму прозорості. При здійсненні телефонних розмов навушники також пригнічують фонові шуми.

Вбудовані в навушники акумулятори забезпечують до 5,7 години автономної роботи при вимкненому шумозаглушенні. При спільному використанні з зарядним чохлом автономність може досягати 34 годин. При активації ANC тривалість автономної роботи знижується до 4 і 24 годин, відповідно. Підзарядка кейса може здійснюватися як через дротове з’єднання з портом USB-C, так і через бездротові зарядні пристрої з підтримкою стандарту Qi.

Керування роботою бездротових навушників Nothing Ear (1) здійснюється за допомогою дотиків і жестів. При цьому команди у відповідь на різні дотику можна індивідуально налаштувати через фірмовий додаток. У додатку також можна налаштувати звучання навушників за допомогою електронного еквалайзера. Крім того, доступна функція пошуку загублених навушників Find my Earbud. Новинка підтримує бездротове з’єднання з джерелами звуку за допомогою бездротового протоколу Bluetooth 5.2. Для сумісних Android-пристроїв підтримується функція швидкого сполучення. Навушники сертифіковані за стандартом IPX4, що говорить про захист внутрішніх компонентів від впливу бризок води і поту.

Бездротові навушники Nothing Ear (1) надійдуть в продаж з 17 серпня. Вони будуть продаватися в 45 країнах за ціною $ 99, £ 99 або € 99. Також 31 липня на сайті компанії буде продана обмежена партія навушників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.