Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 обвалився в ціні до рекордного мінімума

Офіційні продажі такого пристрою почалися на території країни ще кілька місяців тому, а пройшло з тих самих пір не так багато часу. Компанія-виробник вирішила продавати Xiaomi Mi Band 6 в Україні за 1500 гривень, тобто бажаючим його купити потрібно викласти за нього велику суму грошей, але з тих самих пір, на щастя, ситуація кардинально змінилася в кращу сторону, ставши на цілий порядок краще , ніж будь-коли раніше до цього самого моменту, і це стало величезною несподіванкою для багатьох людей. Це наручні пристрій володіє 1,56-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 486 на 152 пікселів, модулем Bluetooth 5.0 LE для підключення до смартфонів, а також, крім цього, таким великим, важливим і вкрай значущим перевагою, як акумуляторною батареєю ємністю 125 мАг, одного повного заряду якої вистачає на два тижні автономного використання.

Спортивний браслет Xiaomi Mi Band 6 може похвалитися в тому числі корпусом з полікарбонату, який володіє захистом від води і пилу за стандартом IP68. Той, хто купить собі такий наручний гаджет, так чи інакше гарантовано залишиться ним задоволений, тим більше що їм дозволено в повній мірі без обмежень користуватися навіть в басейні. При вазі в 13 грамів, цей гаджет зовсім ніяк не відчувається на руці, і це можна вважати величезним плюсом, яким кожна людина так чи інакше залишиться задоволений. Фітнес-трекер пропонує в тому числі величезний час автономної роботи, за рахунок якого його потрібно заряджати лише один раз в два тижні, але звичайно ж при використанні в режимі зниженого навантаження. Якщо використовувати всі можливості пристрою на максимум, заряджати доведеться щонайменше вдвічі частіше.

Як з’ясувало видання tehnofan, купити Xiaomi Mi Band 6 тепер можна всього-на-всього за 950 гривень або близько того, то є більш ніж на 32% дешевше, ніж ще кілька місяців на старті продажів і незабаром після нього. Виходить, що зараз відмінний дуже навіть вдалий час для того, щоб зробити покупку цього вкрай привабливого і дуже просунутого наручного гаджета, володіє який широкими функціональними можливостями, доступною вартістю, сумісністю з усіма моделями смартфонів на Android і iOS, а разом з тим, крім цього , таким великим перевагою, як привабливий зовнішній вигляд. Цей гаджет, також відомий під назвою Mi Smart Band 6, буде кращим в своєму класі щонайменше до весни 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.