Xiaomi Mi 11T вже в дорозі

Титульні флагмани Mi від Xiaomi з латинською літерою Т – це так звані доступні флагмани, тобто апарати, що володіють топовим залізом і функціональністю, але в них спеціально щось спростили, щоб вони коштували на сходинку нижче справжніх флагманів. Такими стали Xiaomi Mi 9T і Xiaomi Mi 10T і таким же обіцяє бути Xiaomi Mi 11T.

Не так давно в базі даний Федеральної комісії зі зв’язку США (FCC) була знайдена модель з індексом 2107113SG. З великою часткою ймовірності вона отримає чіпсет Snapdragon 888 і є прогноз, що вона стане частиною сімейства Xiaomi Mi 11T. Можна припустити, що це буде все ж Pro-версія, тоді як базовий Xiaomi Mi 11T може запропонувати чіп Snapdragon 870 або Snapdragon 860.

Крім того, згадано, що Xiaomi Mi 11T може підтримувати надширокосмугові (UWB) технологію зв’язку, яку можна знайти в таких смартфонах як iPhone 12 і Samsung Galaxy S21 Ultra.

Нагадаємо, що серія Xiaomi Mi 10T дебютувала у вересні минулого року і перший осінній місяць може стати часом виходу і лінійки Xiaomi Mi 11T. Крім базової версії можуть уявити Xiaomi Mi 11T Pro і Xiaomi Mi 11T Lite. Майже напевно новинки отримають OLED-дисплеї з підвищеною частотою оновлення, до 12 Гб оперативної пам’яті і до 256 Гб постійної, акумулятори ємністю не менше 4000 мАг, технологію швидкої зарядки і багатомодульні основні камери.

Є також сміливе припущення, що Xiaomi Mi 11T або Xiaomi Mi 11T Pro отримають камеру під дисплеєм. Але така перспектива викликає скепсис.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.