Sony обрушила ціну ігрової приставки PlayStation 4 до смішного рівня

Чим в меншу суму грошей обходиться купівля будь-якого електронного пристрою, тим більше людей так і зовсім взагалі захочуть його собі придбати, тому що просто елементарно зможуть собі дозволити зробити такого роду покупку. І ось, на радість безлічі людей, сталося цілком собі реальне чудо, яким кожен залишиться задоволений повною мірою більш ніж. Справа в тому, що відоме надійне джерело, є яким галузевої інсайдер Майкл Пактер, поділився вкрай цінними відомостями, згідно з якими вже в недалекому майбутньому, тобто в найближчий місяці, компанія Sony обрушить ціну ігрової приставки PlayStation 4, зробивши її вкрай доступною для покупки всім і кожному. За рахунок цього абсолютно кожна людина зможе її собі легко і просто придбати, зробивши це без будь-яких ускладнень і труднощів.

У зв’язку з тим, що вартість PS4 майже зовсім ніяк не змінилася, японська корпорація Sony заробляє на кожному проданому примірнику цієї консолі відчутно більше, ніж раніше, адже за майже вісім років присутності в продажу собівартість даного електронного пристрою відчутно скоротилася, ставши значно менше, ніж коли-небудь раніше до цього самого моменту. Так як дана консоль застаріла, має явно завищену вартість на рівні $ 400, а також у зв’язку з її незабаром «виходом на пенсію», все менше і менше людей бачать сенс в її покупці, в зв’язку з чим попит на цю консоль стрімко падає. Однак компанія-виробник не має наміру з цим миритися, тому вона готується до того, щоб обрушити ціну цього електронного пристрою, зробивши його на цілий порядок доступніше і дешевше для всіх покупців.

Як запевняє відомий інсайдер, вже ось-ось настане день, коли компанія Sony оголосить про своє рішення обрушити ціну PlayStation 4 вдвічі, завдяки чому її стане можливим придбати всього-на-всього за $ 200 доларів, тобто на дуже і дуже вигідних умовах. Виходить, що цінник впаде в два рази, а сама ігрова приставка почне продаватися фактично за смішною ціною, тим більше що майже напевно дешевше також стануть різного роду відеоігри і, крім цього, різні найрізноманітніші аксесуари. Поки що все це ще не відбулося, але в недалекому майбутньому гарантовано так чи інакше трапиться. Потрібно лише дочекатися того самого моменту, коли компанія Sony обрушить цінник даної консолі, зробивши її набагато доступніше і дешевше, ніж раніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.