Monobank однією послугою полегшив життя українцям

Українці можуть позбутися паперових чеків, адже їх незабаром замінять на електронні. Першим банком, який надав послугу клієнтам, стане monobank. Зберігатися чеки або навіть гарантії на куплений товар будуть в спеціальному додатку, що гарантує збереження документів

«Вже незабаром українці зможуть зовсім відмовлятися від чека в процесі розрахунку, залишаючи собі лише його електронну копію. Гарантія, і інші документи, які видають клієнтам в процесі придбання товару, також можна буде зберігати в нашому додатку », – повідомив один із засновників monobank Дмитро Дубілет.

Нова послуга доступна і іншим банкам, але для цього їм потрібно буде пройти процедуру інтеграції з сервісом програмних кас Checkbox. Як зазначив Дубілет, подібні касові апарати в Україні вже є і їх кількість постійно зростає, а monobank зараз якраз перебуває на завершальній стадії інтеграції з даним сервісом. Крім того, мобільний банк має намір запустити в оборот біткоіни-карти, що дозволить клієнтам monobank легко і прозоро працювати з криптовалюта.

Дубілет нагадав, що незабаром при оплаті картою в чек буде передаватися так звана «маска» використаної карти. Таким чином українців намагаються вберегти від шахрайства з банківськими рахунками.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.