VoWiFi і VoLTE, що це таке і як вони працюють на вашому Xiaomi

VoLTE – це технологія, здатна передавати голосові повідомлення через Інтернет, використовуючи мобільну мережу. Для цього, незалежно від того, чи є у нас Redmi Note 8 Pro, POCO X3 NFC або будь-який інший смартфон, наш голос буде закодований в цифровому форматі, що дозволить відправляти його у вигляді пакетів по мережі.

Те ж саме стосується викликів VoWiFi або Voice over WiFi. Це дозволяє нам здійснювати дзвінки, використовуючи з’єднання Wi-Fi. Дуже цікаво, особливо в районах, де немає мобільного зв’язку.

В обох випадках ми досягаємо більш високої якості звуку, а також більшої чіткості і ясності голосових викликів і знижуємо споживання енергії. Немає сумнівів в тому, що активація викликів VoWiFi або VoLTE на вашому Xiaomi принесе вам великі переваги.

Як активувати дзвінки VoWiFi або VoLTE на вашому Xiaomi простим способом
Як правило, дзвінки VoWiFi і VoLTE на пристроях Xiaomi відключені. Для їх активації нам знадобиться два основних коду, які дозволять активувати ці технології:

Перейдіть в додаток «Телефон» і наберіть один з цих двох кодів залежно від того, чи хочемо ми активувати VoWiFi або VoLTE:
* # * # 869434 # * # * для активації VoWiFi
* # * # 86583 # * # * для активації VoLTE
Після цього потрібно зайти в Налаштування> SIM-карта і мобільні мережі.
Опинившись всередині, ми отримаємо доступ до SIM-картки, на якій хочемо активувати функцію, і активувати опцію «Дзвінки 4G» або «Здійснювати дзвінки за допомогою Wi-Fi» в залежності від ситуації.
Таким простим способом ми можемо без проблем активувати дзвінки VoWiFi або VoLTE на Xiaomi, Redmi або POCO.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.