Hisense офіційно представила нові телевізори 4K: ціна вражає

Hisense анонсувала 70-дюймовий телевізор UHD Hisense з підтримкою багатьох сучасних технологій. Крім того, компанія випустила 65-дюймовий телевізор серії Tornado, який обладнаний дуже сильною акустичною системою, а також має підтримку Dolby Vision HDR. Ціна 70-дюймового телевізора становить 1200 доларів, а 65-дюймового Hisense Tornado TV – 960 доларів.

UHD Smart TV Hisense виконаний в безрамковому дизайні. Екран 4K підтримує технологію Ultra Dimming, яка покращує загальне враження від перегляду. Компанія також стверджує, що користувачі можуть підлаштувати звичайний HD-контент до якості зображення Ultra HD 4K, застосовуючи UHD AI Upscaler. Smart TV обладнаний двома динаміками, які знаходяться знизу. Їх потужність складає 36 Вт. Телевізор підтримує технології Dolby Vision і Dolby Atmos.

70-дюймова модель також отримала Chromecast і Google Assistant. Телевізор функціонує під керівництвом операційної системи Android TV 9.0, при цьому користувачам доступні більше 5000 додатків та ігор з магазину Google Play.

65-дюймовий телевізор пропонує підтримку Dolby Vision HDR. Він має підвищену контрастність і надяскравих кольору. До цього найбільша модель в серії телевізорів Tornado володіла 55-дюймової панеллю. Цей пристрій також пропонує вбудовані Chromecast і Google Assistant. Hisense Tornado TV володіє звуковою системою потужністю 102 Вт з шістьма динаміками від JBL.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.