Нова тема Mars для MIUI 12 порадувала фанів Xiaomi

Сьогодні я покажу вам нову роботу дизайнера Default. Тема застосовується на два режими і в обох має симпатичний помаранчевий акцент, поєднання якого з чорним особливо здорово виглядає)

Екран блокування з ефектом зміни шпалер в стилі * Марс *, але механізму їх зміни спочатку я так і не зрозуміла, тому що будь-які кнопки відсутні на екрані. Виявилося, що в настройки лока можна увійти тільки лише через ваш аккаунт в Темах. Теми – аккаунт – компоненти / ресурси – екран блокування, внизу шестерня і там вже вибрати проміжок часу зміни шпалер. Дабл тап запускає музичний плеєр.

Віджет на робочому столі також анімаційний, при гортанні столів або виході з програми він ніби знову * випливає * на своє місце. Іконопак цікавий барвистий і яскравий. Сітка робочого столу і кількість колонок в теках стокові.

У рядку стану індикатори мережі, інтернету, відсотків батареї, а також годинник кольорові. Але псує всю цю красу чомусь білий індикатор батареї) Тоггли в центрі управління і шторкою також помаранчеві.

В Шторкі в згорнутої 5, в розгорнутій 4 ярлика в ряду і в обох режимах вони світлі (навіщо?) Повідомлення на окремих підкладках. У звонилкі англійський номеронабирач в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на RN 10 Pro і RN 9 Pro (MIUI 12, ANDROID 11) – встановилася добре. Для використовують звонилки від Гугла нагадаю, що темами вони не змінюються.
Дивимося скріншоти світлої версії теми:

 

 

Після перемикання на темний режим результат теж хороший:

Тема доступна в глобальних регіонах Росія, Індія, Індонезія .. Після застосування перезавантажте свій пристрій (!) Завантажити

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.