Смартфону iPhone 12 mini прийшов кінець

У минулому році компанія Apple представила не тільки iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max. Вперше ми побачили версію mini. Очікувалося, що вона буде бити рекорди продажів в сегменті флагманських компактних моделей. Але очікування не виправдалися.

На старті продажів iPhone 12 mini виявився менш популярним, навіть ніж iPhone SE 2020 року, не кажучи вже про таких моделях, як iPhone 12/12 Pro / 12 Pro Max. Сумарно нове покоління на старті продажів зайняло 76% ринку, але частка версії mini склала близько 5%. У майбутньому ситуація не виправилася, в зв’язку з чим Apple знімає смартфон з виробництва.

Нагадаємо, що в Україні зараз можна придбати модель по знижці до 4000 гривень в офіційній роздробі. Таким чином, в топової модифікації купити iPhone 12 mini можна приблизно за 30 000 гривень. За ці гроші ви отримуєте версію з 256 ГБ вбудованої пам’яті в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті.

Apple планує продовжити продаж складських запасів. З огляду на не найвищою популярності, що залишилися моделей на складах вистачить до анонса смартфонів нового покоління. Зауважимо, що в новому поколінні американська компанія Apple все одно має намір випустити iPhone 13 mini. Але швидше за все, ставку на нього виробник робити в цей раз не буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.