Анонсовано новий телевізор Realme Smart TV Full HD 32 ” за 6683 гривень

Realme анонсувала новий телевізор. Модель називається Realme Smart TV Full HD 32 “. Це один з небагатьох на ринку телевізорів, який відрізняється дисплеєм діагоналлю 32 дюйма і роздільною здатністю Full HD (1920 x 1080 пікселів). Старт продажів запланований на 29 червня 2021 року. Рекомендована виробником вартість панелі становить 245 доларів.

Модель несе на борту рідкокристалічний дисплей, що відображає 16,7 млн ​​кольорів. Він охоплює 85% колірного діапазону NTSC. Співвідношення сторін панелі становить 16 до 9. Кути огляду по вертикалі і по горизонталі складають по 178 градусів.

Працює новинка на базі мобільного процесор з чотерма ядрами Cortex-A53 і графічним прискорювачем Mali-470 MP3. Об’єм оперативної пам’яті складає 1 ГБ. Місткість вбудованого накопичувача склала 8 ГБ. Програмною платформою в Realme Smart TV Full HD 32 “виступає операційна система Android 9.0 TV.

Телевізор підтримує роботу з голосовим помічником Google Assistant. Також відзначимо адаптери бездротового зв’язку Bluetooth / Wi-Fi, три роз’єми HDMI, два USB-A, опьтіческій і мережевий роз’єми, чотири стереодинаміки сумарною потужністю 24 Вт і підтримку технології Dolby Audio.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.