Xiaomi Mi 9T Pro и Redmi Note 5 нарешті отримали довгоочікуване оновлення MIUI в Україні

Китайська компанія Xiaomi офіційно оголосила про старт поширення програмного забезпечення MIUI 12.5 для смартфона Xiaomi Mi 9T Pro. Модель була анонсована в другій половині 2019 року і стала одним з найдешевших смартфонів на процесорі Snapdragon 855.

Жителі України вже можуть встановити стабільну глобальну прошивку MIUI 12.5.1.0.RFKMIXM, якщо оновлення прийде “по повітрю”. Поки що файли для установки оболонки вручну завантажити не можна. Прошивка побудована на базі операційної системи Android 11.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 9T Pro обладнаний 6,39-дюймовим дисплеєм OLED з вбудованим сканером відбитків пальців. Роздільна здатність основної камери становить 48 Мп + 13 Мп + 8 Мп, а Фронталки встановлена ​​на висувному блоці і побудована на базі 20-мегапіксельного сенсора. Також відзначимо NFC і акумулятор на 4000 мАг з 27-ватної швидкої зарядкою.

Свого часу Redmi Note 5, відомий на різних ринках також як Redmi Note 5 Pro і Redmi Note 5 AI Dual Camera, був одним з кращих смартфонів у своєму класі. І незважаючи на те, що з моменту його анонса пройшло більше трьох років, він як і раніше отримує оновлення. Так, на початку січня 2021 року глобальна версія Redmi Note 5 отримала MIUI 12. А тепер оновлення добралася і до моделі, випущеної для китайського ринку.

Власники китайської версії Redmi Note 5 почали отримувати MIUI 12. Оновлення отримало номер збірки V12.0.3.0.PEICNXM. Цікаво, що прошивка має статус бета-версії і включає в себе виправлення безпеки від вересня 2020 року, незважаючи на те, що на дворі зараз червень 2021 року. Поки прошивка доступна обмеженому числу користувачів, але незабаром доступ до неї повинні отримати всі без винятку власники Redmi Note 5.

Що ж стосується MIUI 12.5, яке по суті являє собою проміжне оновлення між MIUI 12 і MIUI 13, то воно навряд чи буде доступно для Redmi Note 5. Тут потрібно відзначити, що MIUI 12 для глобальної версії Redmi Note 5 заснована на давно застарілої Android 9 Pie і перехід на Android 11 не передбачається.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.