Користувачі яких смартфонів зможуть оновитися до MIUI 13

Почався набір бажаючих тестерів наступного великого оновлення MIUI – вже до 13-й версії. Дослівно, розробники MIUI запрошують волонтерів “взяти участь в дослідженні функціонального дизайну MIUI 13”. Якщо вам нецікаво участь в тестуванні нової прошивки, то вам повинно бути цікаво: а чи зможе ваш смартфон в принципі оновитися до нової версії прошивки?

Вже офіційно підтверджено, що в даний момент MIUI 13 знаходиться на стадії тестування. Але найцікавіше і приємне в цій новині те, що оновитися до MIUI 13 зможуть всі смартфони, які були випущені протягом останніх двох років! На жаль, поки неясно, як будуть оновлюватися смартфони, які були випущені навесні / влітку 2019 року, адже по суті вони знаходяться на прикордонній зоні “оновиться / не оновиться”. Сумніватися не доводиться: Xiaomi вже скоро поділиться конкретним списком смартфонів, які отримають оновлення до MIUI 13.

А чому MIUI 13 виходить тільки зараз? Розробка нової версії почалася відразу після релізу MIUI 12, проте в процесі розробки було прийнято рішення спочатку випустити проміжну версію, якою і стала MIUI 12.5. Очікується, що першим смартфоном з попередньо встановленою прошивкою MIUI 13 стане Xiaomi Mi Mix 4.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.