Смартфон OnePlus 8T впав в ціні на 4781 гривень

У Китаї триває розпродаж 618. Не тільки китайська компанія Xiaomi пропонує свої смартфони з великими знижками. Те ж саме робить і OnePlus. Виробник майже на 180 доларів знизив ціну свого торішнього флагманського смартфона OnePlus 8T на чіпсеті Snapdragon 865.

У топової модифікації пам’яті смартфон комплектується вбудованим накопичувачем місткістю 256 ГБ. Об’єм оперативної пам’яті складає 12 ГБ. У продажу восени минулого року флагман з’явився за рекомендованою виробником ціною 580 доларів. Зараз купити OnePlus 8T в Китаї можна лише за 405 доларів.

У OnePlus 8T разом з процесором Snapdragon 865 встановлена ​​акумуляторна батарея ємністю 4500 мАг, яка підтримує дротову 65-ватну зарядку. Вінцем основної камери виступає 48-мегапіксельний датчик зображення. Екран в смартфоні побудований базі активної матриці на органічних світлодіодах з поліпшеною передачею кольору. Панель має діагональ 6,55 дюйма, дозвіл Full HD + і частоту оновлення 120 Гц.

OnePlus 8T працює на операційній системі Android 11. Китайська версія смартфона отримала прошивку HydrogenOS, тоді як міжнародний варіант обзавівся програмним забезпеченням OxygenOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.