Популярний смартфон Xiaomi отримає MIUI 12 на базі Android 11

Xiaomi анонсувала стабільну версію фірмової прошивки MIUI 12 на базі операційної системи Android 11 для телефонів Redmi Note 9S в Європі. Про вихід стабільного програмного забезпечення MIUI 12.5 для моделі 2020 року випуску поки що ніякої інформації немає.

Варто нагадати, що компанія випустила Android 11 для міжнародної версії Redmi Note 9S пару місяців назад, але потім було оголошено, що оновлення призупинено через багатьох помилок. В Індії модель відома як Redmi Note 9 Pro, і вона отримала відповідне оновлення ще в листопаді минулого року. Але індійську прошивку Redmi Note 9 Pro можна встановлювати на міжнародну версію Redmi Note 9S.

Швидше за все, на даний момент проблеми вирішені, так як Xiaomi знову зробила доступною прошивку з Android 11 для Redmi Note 9S. Оновлення MIUI 12.0.2.0 RJWEUXM має статус «стабільної бети» і є обмеженій кількості користувачів.

Коли компанія Xiaomi буде впевнена у відсутності збоїв, прошивка почне поширюватися для всіх. Крім звичайних нововведень Android 11, апдейт також приносить оновлення системи безпеки Android за травень 2021 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.