Xiaomi спускається на останнє місце продуктивності смартфонів

AnTuTu опублікував свій знаменитий рейтинг з 10 найпотужнішими смартфонами. Список дозволяє нам побачити, як ігрові мобільні телефони зайняли практично всі провідні позиції.

На першому місці з 830 022 балами ми знаходимо Black Shark 4 Pro. Цей смартфон виділяється процесором Snapdragon 888 і просунутою системою охолодження, яка дозволяє йому вичавити все до останньої краплі продуктивності.

На другому і третьому місці Red Magic 6 Pro і OnePlus 9 Pro. Обидва оснащені Snapdragon 888 і набрали 829 900 і 929 748 балів відповідно.


Далі йдуть Oppo Find X3 Pro, Vivo X60 Pro + і iQOO 7. Вони на четвертій, п’ятій і шостій позиції. Всі вони з одним і тим же Snapdragon 888 в поєднанні з 12 ГБ оперативної пам’яті.

Крім лідерів новий рейтинг AnTuTu показує нам OnePlus 9, Asus ROG Phone 5, Realme GT і Xiaomi Mi 11 Ultra. Флагман Сяомі закриває список поступаючись місцем іншим терміналам, які з такими ж характеристиками досягають більш високої продуктивності.

* Слід зазначити, що Black Shark не належить Xiaomi. Бренд співпрацює з Xiaomi тільки в економічному і рекламному плані, як і інші бренди, такі як Huami (Amazfit і Zepp).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.