Xiaomi просить допомоги в користувачів

Компанія вирішила налагодити зворотній зв’язок з користувачами Global ROM MIUI, але в підсумку висловитися багатьом так і не дала. Терпіння фанатів Xiaomi на глобальному ринку вичерпалося. Тому минулого тижня стартував збір підписів під петицією, в якій компанію закликали змінити підхід до розвитку глобальної версії MIUI. Причиною її появи стало те, що масштаб невдоволення досяг своєї критичної точки. Цілому ряду користувачів набридло користуватися пристроями Xiaomi, де прошивка MIUI рясніє багами і помилками. А ще розробники ставлять у привілейоване становище китайських користувачів, пропонуючи на глобальному ринку урізаний функціонал прошивки.

Xiaomi дала відповідь. Виявляється, компанія ще тільки знаходиться на етапі пізнання переваг користувачів на глобальному ринку. Вона не відмовляється від того, що в MIUI є проблеми, але вона виправляє їх і для цього потрібен час. Основна риторика відповіді зводилася до необхідності проявити терпіння. Але от скільки ще проявляти поблажливість – сказано не було.

А ще Xiaomi пообіцяла поліпшити зворотний зв’язок з фанатами і перший крок в цьому напрямку вона зробила. На своєму офіційному форумі вона опублікувала анкету, в якій просила користувачів висловити свою думку, які нововведення і функції вони хотіли б побачити в Global ROM MIUI. Крім того, пропонувалося висловитися на тему того, яку помилку компанії варто виправити в першу чергу і які в цілому є проблеми.

Якщо ви горите бажанням заповнити анкету і розповісти про свою «болю», то змушені розчарувати. Компанія закрила опитування. І це за умови, що сама анкета з’явилася в співтоваристві тільки 2 червня і вже 4 червня компанія згорнула опитування, порахувавши, що зібрала достатню кількість відгуків.

 

Навряд чи за такий короткий термін прийняти участь в опитуванні могло велика кількість користувачів. Саме повідомлення про організацію опитування переглянули трохи більше 50 тисяч користувачів, а скільки з них дійсно проголосували – невідомо. З огляду на те, що за межами Китаю існує багатомільйонна армія користувачів пристроїв Xiaomi, компанії варто було б відвести більше часу на опитування, щоб зібрати якомога більше відгуків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.