Vodafone збільшив кількість сервісів

Найбільший мобільний оператор Vodafone Україна розширив можливості послуги Video PASS. Так, з 1 червня 2021 року в послугу Video PASS додатково входять музичні сервіси Apple Music, YouTube Music, Shazam, SoundCloud, Deezer і Spotify. В рамках цієї послуги Video PASS надає безлімітний трафік на сервіси, тобто при їх використанні пакетні гігабайти списуватися не будуть.

В послуги Video PASS на даний момент входять такі сервіси без тарифікації інтернету: Apple Music, YouTube, YouTube Music, Netflix, Megogo, SoundCloud, Deezer, Spotify, Shazam. Для підключення послуги Video PASS необхідно лише набрати комбінацію * 313 * 1 #. Також можна скористатися додатком My Vodafone. В меню «Мої послуги» необхідно вибрати Video PASS і натиснути «Підключити».

Нагадаємо, оператори мобільного зв’язку Київстар, Vodafone і lifecell надають абонентам доступ до перегляду українських базових і міжнародних популярних телеканалів. У кожній компанії діють свої тарифи – ціни залежать від способу підключення, кількості каналів і розширених можливостей. Українцям важливо мати доступ до популярних телеканалах, як Інтер, СТБ, 1 + 1, ICTV, Україна і т.д. І тепер у кожного є можливість безкоштовно або за додаткову плату дивитися улюблені фільми, телепередачі і шоу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.