У Viber почали діяти нові правила пересилання повідомлень

У мессенджере Viber з’явилися нові корисні функції. Уже давно в месенджері можна створювати бізнес-аккаунт, що дозволяє компаніям набагато простіше підтримувати зв’язок зі своїми клієнтами. Тепер же, як передає новинний портал china-review, в Viber з’явилися нові можливості, які зроблять спілкування ще легше.

Так, тепер на бізнес-акаунтах можна буде ділитися фотографіями, відео, а також GIF-файлами через внутрішню камеру мобільного телефону і галерею. Справа в тому, що раніше на облікових записах такого типу подібних функцій не було – зробити це можна було тільки в звичайних приватних чатах для спілкування. Тепер же такі можливості з’явилися і у сторінок компаній.

Варто звернути увагу на те, що формати Viber підтримує багато чого. Наприклад, якщо мова йде про файлах .jpg, .jpeg, .png, .bmp, .svg, .webp, .avi, .wmv, .mov, .mp4, .3gpp і так далі, то вони спокійно можуть бути переслані в бізнес-чатах. Головна умова – це щоб відео були більше 100 мегабайт, а анімації GIF – не перевищували 24 мегабайта. В цілому використання такої функції відбувається так само, як і в звичайних чатах.

З смартфона:

  • Вибрати кнопку «Галерея»;
  • Вибрати файл;
  • Натиснути «Відправити»;

Або ж зробити те ж саме, але замість «Галереї» вибрати значок «Камера».
З комп’ютера:

  • Натиснути на кнопку «+»;
  • Вибрати потрібний файл;
  • Натиснути «Відправити».

Таким чином, представники компаній зможуть набагато простіше спілкуватися з клієнтами в Viber, надаючи різного виду консультації. Наприклад, якщо мова йде про техніку, то тепер за допомогою відео та фотографій можна наочно показати клієнту, як і що потрібно включати. Так само і клієнт тепер зможе до свого запитання або скарги додати фотографію або відео.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.