У Xiaomi з’явилася проблема «зеленого» дисплея

Назва збою «black crush» зрозуміло без перекладу. Так називають показ дисплеєм нестійких кольорів при відображенні чорного кольору. Смартфони Xiaomi Mi 11 Lite вийшли на ринок з AMOLED-дисплеями частотою 90 Гц і відмінною яскравістю на рівні 800 ніт. Радість власників була недовгою. Причиною стала проблема «black crush».

Особливо сильно вона виявляється у відеороликах з темним тлом, при перегляді повідомлень та інших діях, для яких необхідний показ темних кольорів. Відзначимо, що смартфони Xiaomi Mi 11 Lite не самотній у своїй біді. Збій «black crush» нещодавно з’явився у Asus ROG Phone 3 і OnePlus 8 Pro.

У OnePlus 8 Pro проблему викликало програмне забезпечення. У Asus ROG Phone 3 збій вже усунули, випустивши оновлений софт. Не важко припустити, що «black crush» на Xiaomi Mi 11 Lite так само вилікують найближчим часом, випустивши «латочку» для оболонки MIUI .. Компанія поки зберігає мовчання з цього приводу. Мабуть, посилено працює над виправленням бага.

Деякі фахівці вважають, що «black crush» може викликатися не тільки збоєм програмного забезпечення, але і низькоякісними AMOLED-панелями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.