Дворічний флагманський Xiaomi отримує оновлення MIUI 12.5 разом з Android 11

Смартфон Mi 9 займав позицію флагманського смартфона компанії Xiaomi в першій половині 2019 року. Модель дебютувала з MIUI 10 на базі Android 9.0 Pie на борту. Пізніше в тому ж році апарат був оновлений до Android 10 і MIUI 11. Потім, в 2020 році, пристрій також отримало оновлення MIUI 12. Тепер компанія почала випускати для Mi 9 оновлення MIUI 12.5, яке телефон отримує разом з Android 11.

Xiaomi розсилає оновлення MIUI 12.5 на відповідні моделі телефонів протягом останніх декількох тижнів. Одночасно для деяких пристроїв компанія також випускає Android 11.

Отже, останнє оновлення системи для Mi 9 включає не тільки MIUI 12.5, а й Android 11. Це оновлення в даний час розсилається в Китаї з номером збірки V12.5.3.0.RFACNXM і виправленнями безпеки від квітня 2021 року.

Як і будь-яка інша недавно випущена відкрита версія MIUI, ця збірка в даний час знаходиться на стадії стабільної бета-версії. Це означає, що вона розгортається поступово, і в даний момент оновлення доступно тільки обраним користувачам, які зареєструвалися в програмі тестування оболонки.

Так чи інакше, оновлення MIUI 12.5 на базі Android 11 для Mi 9 повинно стати доступним більшій кількості користувачів в Китаї в найближчі дні. І точно так само міжнародні версії цього телефону за межами Піднебесної також повинні отримати це оновлення в недалекому майбутньому.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.