Xiaomi Redmi Note 8 буде перевипущена спеціально для українського ринку

У серпні стукне вже два роки як була представлена ​​модель смартфона Redmi Note 8. Пристрій було побудовано на базі процесора Snapdragon 665, з основною камерою на 48 Мп і акумулятором ємністю 4000 мАг. Але вже зовсім скоро нас чекає нова версія цього смартфона з зміненими характеристиками. Подробиці читайте в нашій статті.

 

Інсайдери повідомляють, що вже незабаром Xiaomi повинна випустити перевидану версію Redmi Note 8. Продавати її будуть на території України, Європи та інших країнах. Головна відмінність Redmi Note 8 2021 від смартфона 2019 року полягає в апаратній платформі і вибір її може сподобатися не всім. Новинка отримає восьміядерний процесор Helio G85. Навіщо компанії знадобилося випускати смартфон в новому виконанні, поки не дуже зрозуміло.

 

Серед інших характеристик Redmi Note 8 2021 згадується IPS-екран з частотою оновлення 120 Гц, батарейка ємністю 4000 мАг, швидка зарядка потужністю 22,5 Вт, 4 Гб оперативної і 64/128 Гб постійної пам’яті, а також операційна система Android 11 з оболонкою MIUI 12.5. Але засумніватися в достовірності інформації стосовно встановлення екрану з підвищеною герцовкой змушує той факт, що Helio G85 підтримує роботу дисплеїв з частотою тільки 60 Гц.

 

Поки немає інформації про те, коли саме варто чекати Redmi Note 8 2021 і скільки він може коштувати.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.