Нова тема для MIUI 12 дозволяє повністю змінити анімацію зарядки

Хоча у Xiaomi досить яскрава анімація зарядки, правда в тому, що з часом вона може набриднути. Саме тоді виявляються переваги додатки «Теми», за допомогою якого ви можете змінювати обридлу анімацію на іншу, більш привабливу. Завдяки темі Hello White V12 ми можемо надати своєму Xiaomi інший вид, особливо коли заряджаєте його. Крім того, вона додає кілька анімацій, щоб ви не охололи до цієї теми дуже швидко і могли час від часу міняти їх.

Як тільки ця тема буде встановлена ​​(в кінці статті ми нагадаємо, як це зробити), ви зможете змінити певні аспекти в її настройках. Серед них ви знайдете і можливість настройки різних анімацій завантаження – одна яскравішим і цікавішим інший.
Ця тема дозволяє вам змінювати анімацію зарядки вашого Xiaomi, вибираючи один з варіантів дизайну.

Крім того, Hello White V12 пропонує власний пакет значків, велика кількість віджетів і оригінальну естетику, яка в цілому абсолютно відмінна від звичної для MIUI. І нехай «Центр управління» і «Налаштування» залишилися, є сильна сторона цієї теми – високий рівень настройки екрану блокування.

Щоб встановити цю тему, вам просто потрібно в додатку «Теми» знайти «Hello White V12» і приступити до його завантаженні. Якщо раптом у вас це не виходить, ви можете спробувати змінити регіон, в даному випадку на регіон «Індія». Після завантаження та активації теми настройку регіону можна повернути назад.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.