Що таке MIUI Lite і як активувати його на Xiaomi

З запуском MIUI 12 Xiaomi представила полегшений режим, який покращує роботу його елементів. Ми говоримо про режим Lite або MIUI Lite, ідеальному для тих, хто хоче спростити використання свого смартфона. MIUI Lite додає більші значки та тексти. В результаті діти і люди похилого віку можуть без проблем використовувати MIUI.

Ми можемо активувати полегшений режим так само легко, як і його власний інтерфейс. В налаштуваннях MIUI ми можемо запустити скорочений режим, який зробить інтерфейс Xiaomi більш компактним, з меншим візуальним безладом.

Як активувати режим MIUI 12 Lite на вашому Xiaomi
Щоб активувати режим MIUI 12 Lite на мобільному пристрої Xiaomi, Redmi або POCO (в деяких моделях ця функція відсутня), нам потрібно буде виконати наступні кроки:

Відкрийте «Налаштування»> «Спеціальні функції»> «Полегшений режим».
Опинившись всередині, ми тільки повинні натиснути на «полегшений режим Activate»
Як тільки ми активуємо полегшений режим Xiaomi, то побачимо, що зменшується кількість додатків на головному екрані, що, в свою чергу, збільшує розмір тих додатків, які видно. Текст також збільшується в розмірі, що спрощує його використання та візуалізацію літніми людьми, дітьми або людьми з проблемами зору.

Крім того, режим MIUI Lite відключає деякі функції Xiaomi:

Google Discover;
ящик додатків;
навігацію за допомогою жестів.
Щоб відключити полегшений режим, нам просто потрібно виконати ті ж дії, тобто через настройки MIUI.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.