Користувачі Xiaomi масово скаржаться на зависання екрану Mi 10T і Mi 10T Pro

Mi 10T і Mi 10T Pro є флагманськими моделями Xiaomi 2020 року. Втім, для них краще підійде визначення «майже флагманський рівень» з урахуванням того, що пристрої не можна вважати кардинально оновленими в порівнянні з їх попередником – серією Mi 10. Це скоріше злегка полегшена версія. Проте, набір функцій, пропонованих цими пристроями, досить привабливий.

Серед всіх незвичайних специфікацій особливо інтригує дисплей, оскільки Xiaomi вирішила використовувати РК-панель IPS, що досить дивно для цієї цінової категорії. Однак виробник компенсував цей недолік включенням таких характеристик, як частота оновлення 144 Гц і підтримка HDR10 +. Але, звичайно, навіть кращі з кращих ЖК-панелей не можуть зрівнятися з чудовими OLED-екранами.

І, здавалося б, цього промаху з дисплеєм було досить, але недавно користувачі Mi 10T почали стикатися на своїх пристроях з проблемами сенсорного екрану. Ось такі повідомлення публікуються останнім часом на форумах:

У мене проблема з сенсорним екраном Mi 10T, хоча це майже новий смартфон. Середня частина екрану реагує тільки на бічній свайп і не працює належним чином під час прокрутки.

У мене є певні проблеми з сенсорним екраном, а також деякі помилки після установки оновлення MIUI 12.1.1.0 на Android 11. Тому, будь ласка, вирішите мої проблеми в наступному оновленні.

Як видно з наведених вище скарг, екран Mi 10T на дотики час від часу не реагує. Це відбувається в випадковим чином обраних частинах екрану, найбільш часто проблема проявляється в кутових областях або навіть середній частині дисплея. Це зависання триває пару секунд або більше, протягом яких користувач взагалі не може користуватися прокруткою. Але після цього тачскрін знову починає працювати, як ніби нічого не сталося. Кілька користувачів також заявили, що проблема виникла у них після установки недавнього оновлення.

 

Якщо ви один з тих, хто стикається з проблемою відсутності реакції на дотики з боку сенсорного екрану Mi 10T, не хвилюйтеся, тому що це, швидше за все, помилка програмного забезпечення і, отже, її можна виправити за допомогою оновлень. Хоча поки рано говорити про це.

Більш того, оскільки на сьогоднішній день немає ніяких повідомлень про те, що проблема офіційно визнана компанією-виробником, тому неясно, коли буде випущено оновлення з виправленням помилок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.