Xiaomi випустить нову графічну оболочку для смартфонів

Всі смартфони компанії Xiaomi, яка вона випускає і продає під різними брендами, функціонують на базі операційної системи Android, проте не в чистому вигляді, а в переробленом. Нехай основою всіх мобільних пристроїв китайської корпорації і є американська платформа, але вона вносить в неї безліч змін, випускаючи і регулярно оновлюючи прошивку MIUI. Однак у міжнародного бренду телефонів Poco свій шлях, і такий активно почався в 2020 році, коли даний виробник представив і запустив в продаж близько п’яти моделей мобільних пристроїв. Однак всі ці телефони працюють на базі прошивки MIUI, тоді як від розробки оболонки Poco Launcher компанія формально відмовилася ще кілька років тому, після випуску телефону Pocophone F1.

Проте, оскільки оболонка Poco Launcher припала до смаку мільйонам людей, компанія Xiaomi вирішила відновити роботу над даним проектом, щоб надати всім користувачам можливість скачати і встановити сучасну версію цього програмного забезпечення, яка виявиться доступна для установки на будь-яких моделі телефонів, в тому числі від різного роду сторонніх компаній. Сьогодні, 15 травня 2021 року від надійного джерела стало відомо про те, що компанія Xiaomi вважає за необхідне порадувати всіх користувачів своєї оновленої графічною оболонкою, яка в подальшому буде активно розвиватися і оновлюватися. Вона буде поширюється в якості додаткового ПЗ під назвою Poco UI, а встановити її можна буде з Google Play.

 

Всі смартфони Poco як і раніше будуть працювати на прошивці MIUI, однак власники таких за власним бажанням зможуть встановити на мобільний пристрій таку оболонку, як Poco UI, і це всіх гарантовано абсолютно точно приємно порадує, тому що ніяк інакше в даному конкретному випадку бути навіть і не може. Вона принесе разом з собою оновлений екран блокування, нове меню запуску додатків, змінений зовнішній вигляд центру управління та ряд інших нововведень, в тому числі ряд додаткових можливостей. Відзначається, що нова прошивка створюється на основі відгуків і думок смартфонів Poco, а всі дані про таких беруться зі спеціальних спільнот на форумах і в соціальних мережах, тобто враховується зворотний зв’язок від користувачів.

Графічна оболонка Poco UI вийде для всіх смартфонів вже в кінці 2021 року, коли її зможуть завантажити і встановити всі бажаючі. У другій половині літа має стартувати відкрите бета-тестування нового ПО, в якому зможуть взяти участь усі власники мобільних пристроїв компанії Xiaomi. Оскільки бренд Poco позиціонується як саме міжнародного, нова графічна оболонка виявиться адаптована для використання в Європі, Україні і в різного роду інших країнах світу за межами Китаю. Залишилося тільки дочекатися релізу новітнього програмного забезпечення, тому що після того його можна буде відразу ж завантажити і встановити на мобільний пристрій, зробивши це без будь-яких складнощів і труднощів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.