Офіційно представлені недорогі навушники OPPO Enco Air за 40 доларів

OPPO представила повністю бездротові навушники погружного типу. Новинка вийшла на ринок під комерційним найменуванням OPPO Enco Air. Модель пропонується покупцям в білому, салатовому і блакитному варіанті колірного виконання. Рекомендована виробником вартість аксесуара склала 40 доларів.

Вкладиші побудовані на базі 10-міліметрових випромінювачів. Корпус має захист від бризок за стандартом IPX4, тобто новинка захищена від поту і бризок води. Її можна використовувати під час тренувань і прогулянок під дощем. Маса кожного модуля становить 3,75 грама. Футляр важить трохи більше 40 грамів.

Синхронізація зі смартфонами виконується по протоколу Bluetooth 5.2 Виробник заявляє, що час затримки в OPPO Enco Air становить 75 мс. На повному заряді навушники можуть пропрацювати 4 години, а з урахуванням кейса автономність продовжується в шість разів. Також відзначимо сенсорне управління і підтримку технології швидкої зарядки. Ще представлено офіційно фітнес браслет OPPO Band Vitality Edition за 638 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.