Офіційно представлений OPPO Band Vitality Edition за 638 гривень

OPPO днями анонсувала новий спортивний трекер фізичної активності. Браслет китайської компанії називається OPPO Band Vitality Edition. Новинка вже надійшла в продаж на китайському ринку. Перші покупці можуть придбати спортивний браслет приблизно за 23 доларів(638 гривень). Офіційна ціна склала 30 доларів.

OPPO Band Vitality Edition оснащується 1,1-дюймовим екраном. В його основі лежить матриця, яка виконується за технологією AMOLED. Новинку можна використовуватися під час плавання за рахунок захисту від води. Правда, пірнати з браслетом на руці китайський виробник не рекомендує.

OPPO Band Vitality Edition вміє відслідковувати рівень кисню в крові і може підраховувати частоту серцевих скорочень. Також зазначає моніторинг якості і тривалості сну. Природно, новинка отримала крокомір, може підраховувати витрачені калорії і має всі основні функції звичайних спортивних браслетів.

Виробник заявляє про дюжині режимів тренувань. Ємність вбудованого акумулятора становить 100 мАг. Він заряджається з нуля до 100% протягом двох годин. Час автономної роботи на одному повному заряді акумуляторної батареї в OPPO Band Vitality Edition досягає тижні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.