Київстар попередив що зв’язок може не працювати 2 днів

Важлива інформація для клієнтів. У компанії “Київстар” зробили важливу заяву Нерідко компанії проводять технічні роботи для усунення проблем або ж удосконалення систем. Цього разу у мобільного оператора “Київстар” як раз другий випадок. Інформація про це з’явилася на офіційному порталі компанії.

Фахівці підкреслили, що з 14 по 16 травня буде проводиться оновлення IT-систем. Так, все системи обробки даних, які використовує мобільний оператор будуть замінені на рішення від компанії Ericsson. Експерти підкреслюють, що завдяки цьому якість обслуговування стане вище приблизно у 20 мільйонів абонентів.

Відключати послуги клієнтам під час технічних робіт не стануть, але можуть бути перебої. Тобто, абоненти зможуть продовжувати використовувати телефонні дзвінки, інтернет, SMS, послуги в роумінгу. Однак, попередили представники мобільного оператора, будуть можливі деякі збої на тлі оновлень систем.

Наприклад, якщо ж прямо під час оновлень абонент поповнить свій мобільний баланс, то інформацію про точний стан рахунку він, швидше за все, зможе побачити тільки після 16 травня, коли фахівці вже припинять працювати з базами даних. Так що якщо в цей період ви переживаєте через відображення вашого рахунку, то панікувати не варто – причина неправильного відображення може бути в технічних роботах, які були заздалегідь заплановані.

Крім того, в найближчі п’ять днів після цих оновлень теж можуть бути збої в роботі мобільних послуг. Представники компанії попросили вибачення за можливі тимчасові незручності, а також запевнили, що всі технічні роботи робляться заради поліпшення обслуговування.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.