Ощадбанк і ПриватБанк почали закривати відділення

ПриватБанк і Ощадбанк закриватимуть відділення по всій країні. В Україні продовжують скорочувати відділення державних банків, пояснюючи це тим, що банки розвивають онлайн-послуги, однак, такими послугами не всі українці вміють користуватися, мова йде про людей похилого віку.

Найпопулярніші в країні банки ПриватБанк і Ощадбанк продовжують політику скорочення фізичних відділень. Один з відгуків залишили українці після чергового закриття відділення.

На порталі Мінфін українці написали негативний відгук, в місті Копичинці Тернопільської області закрили відділення, яке знаходиться на міжнародній автомагістралі Е-85 (М-19). За словами клієнтів банку його послугами часто користувалися гості міста з різних куточків нашої країни, не кажучи вже про місцевих жителів.

У відповідь на відгук працівники ПриватБанку висловили впевненість, що онлайн-сервіси зможуть замінити фізичні відділення. У відповіді підкреслили, що фінустанова буде збільшувати кількість банкоматів і терміналів.

Ощадбанк також проводить політику скорочення кількості відділень. У період пандемії це жодним чином не покращує ситуацію, адже ті люди, які не мають можливості користуватися онлайн-послугами, а це в першу чергу люди похилого віку, пенсіонери, будуть добиратися до функціонуючих відділень банків, тим самим створюючи черги, і наражаючись на небезпеку заразитися небезпечним захворюванням.

Нещодавно деякі українські банки ввели онлайн-послугу, котора дозволяє відстежити відділення банку, в якому завантаженість мінімальна.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.