Київстар і Vodafone влаштували безкоштовний обмін смартфонів

Корисна послуга від стільникових операторів. Українські оператори мобільного зв’язку запустили безкоштовний обмін старих телефонів на нові. Послуга дозволить будь-якому абонентові обзавестися смартфоном без необхідності оформляти кредит. Обмін старих телефонів на нові отримав назву трейд-ін у провідних мобільних операторів України – Київстару та Vodafone- практично не відрізняється. Для цього потрібно просто принести старий гаджет в магазин оператора для оцінки. Далі певну експертом вартість віднімуть з вартості нового смартфона, а інше потрібно буде доплатити.

Відзначимо, що в Київстар проводиться тільки обмін на смартфони, а середня доплата, згідно з даними оператора, 2-3 тис. Грн. Vodafone змінює старі смартфони також на інші гаджети. Крім того, інші пристрої можуть бути використані в якості внеску. Для того, щоб обміняти телефон на новий, потрібно прийти в магазини мобільних операторів з паспортом та ідентифікаційним кодом. Вони знадобляться вам для того, щоб підписати договір обміну.

Відзначимо, що для обміну підходять повністю робочі гаджети. Не приймаються пошкоджені пристрої з прив’язаними до них акаунтами і паролями. Можна також підвищити вартість смартфонів для обміну, взявши з собою комплектуючі, наприклад, зарядний пристрій або навушники.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.