ПриватБанк пояснив, як уникнути черг у відділеннях

ПриватБанк поділився з клієнтами важливим ресурсом. Найбільша фінансова установа України ПриватБанк приготувало клієнтам корисний продукт, який допоможе правильно розрахувати час відвідування банку.

“Хоча ми і закликаємо клієнтів вирішувати всі фінансові питання онлайн, але завжди раді бачити вас у відділеннях. А для того, щоб ви економили свій час і берегли здоров’я, ми створили графік завантаженості відділень. Тепер, збираючись відвідати банк, можна перевірити, чи не доведеться вам стояти в черзі. За посиланням просто вибираєте потрібну локацію, переходите на вкладку “Завантаженість відділення” і плануйте свій час “, – свідчить повідомлення ПриватБанку.


Втім, у клієнтів банку знайшлися і інші питання, які були задані в коментарях під повідомленням. Наприклад, один з користувачів запитав: “Це правда, що відсотки на залишок по картці” Універсальна “зараховується не безпосередньо на карту щомісяця, а на” Бонус Плюс “?” ПриватБанк підтвердив дану інформацію.

“Відсотки нараховуються на залишок особистих коштів на картці від 100 гривень, за умови, якщо депозитна властивість картки активовано. Виплачуються в останній день календарного місяця на рахунок” Бонус Плюс “. Якщо кінець місяця припадає на вихідний день, то відсотки виплачуються наступного робочого дня” , – відповіли в ПриватБанку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.