Смартфони Xiaomi Mi 11 горять від нагрівання

Користувачі Xiaomi Mi 11 скаржаться на вихід з ладу флагмана через проблеми з відведенням тепла. Деякі власники Xiaomi Mi 11 зіткнулися з серйозною проблемою. На офіційній сторінці генерального директора компанії Лей Цзюнь в Weibo з’явилися скарги користувачів про вихід з ладу материнських плат. На даний момент топ-менеджер ніяк не прокоментував ситуацію.

За відгуками постраждалих, їх смартфони вийшли з ладу через згоряння материнської плати, і цей дефект підтвердили сервісні служби. Передував поломки сильне нагрівання корпусу і користувачі припускають, що в події винна погана робота системи охолодження.

Це не єдині проблеми, з якими зіткнулися власники новеньких Xiaomi Mi 11. Раніше на різних форумах зустрічалися скарги на збої в роботі Wi-Fi, погану автономність і надмірний жор батарейки. Цілий ряд користувачів скаржилися на те, що під час тривалих ігрових сесій смартфон сильно нагрівається і грати стає вельми некомфортно.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 став першим смартфоном, який отримав флагманську систему на чіпі Snapdragon 888, яка пропонує надмірну продуктивність. Відразу після виходу смартфона було чимало тих, хто скаржився на те, що він схильний до перегріву. Цю ж «особливість» Xiaomi Mi 11 виявили і ми під час тесту флагман.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.