Як дізнатися, яке оновлення безпеки встановлено на вашому Xiaomi

Багато хто помилково думають, що їх дані не важливі для зловмисників і кіберзлочинців. На ділі все йде не так. Сьогодні за допомогою смартфона ви можете запросити мікрокредитування або зареєструвати послугу, використовуючи зображення посвідчення особи.

Ось чому підтримка безпеки смартфона Xiaomi, Redmi або POCO дуже важлива. Знання про оновлення безпеки, які ми отримали, має бути основним завданням, якщо ми дійсно розуміємо ризик, пов’язаний з підключенням до Інтернету.

Як дізнатися, яке оновлення безпеки встановлено на вашому Xiaomi?

Ми розповімо, як дізнатися, яке оновлення безпеки встановлено на вашому Xiaomi. Ми також пояснимо, як оновити пристрій або знайти нові оновлення. Для цього потрібно виконати наступні кроки:

  • Перейдіть в Установки> Паролі та безпека> Конфіденційність.
  • Опинившись всередині, ми вибираємо опцію «оновлення безпеки»

В цьому розділі можемо побачити, який останній пакет безпеки ми встановили на Xiaomi, тобто останній патч безпеки Google для Android, який Xiaomi оновила на смартфоні.

У цьому ж розділі ми можемо шукати нові оновлення, а також перевіряти точну дату останнього встановленого пакета безпеки. Xiaomi з оновленнями спізнюється на місяць, але ми повинні намагатися, щоб останньому патч було не більше 2 місяців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.