“Нова пошта” залишиться без роботи: “Укрпошта” обрушила ціни на доставку посилок

У компанії «Укрпошта» порадували клієнтів зниженням цін на послуги. Така інформація з’явилася на офіційному порталі компанії. Справа в тому, що зазвичай вартість доставки залежить не тільки від ваги посилки, а також від відстані, габаритів, пунктів відправлення. Тепер же українцям нададуть фіксовану ціну, яка не буде змінюватися, незважаючи на вищевказані фактори.

Як пояснили в прес-службі «Укрпошти», мова йде про посилках з інтернет-платформи оголошень OLX. Часто українці щось замовляють на цьому сервісі, а після – окремо оплачують суму доставки поштових компаніям. Звичайно ж, в деяких випадках ціна може «кусатися», проте «Укрпошта» вирішила піти назустріч своїм клієнтам.

Сіутацію прокоментувала генеральний директор з розвитку бізнесу компанії Олена Стьопіна. Вона зазначила, що найчастіше відправки через OLX – це посилки до 5 кілограмів. При цьому нерідко мова йде про доставки по місту або навіть по області. Тепер же клієнти компанії зможуть через OLX пересилати посилки будь-якої ваги і в будь-який куточок країни всього лише за 25 гривень.

Якщо говорити про цю вартості, то, по суті, це фактична ціна відправлення посилки в 0,25 кілограмів по місту. Зате тепер за ці гроші можна буде відправити практично що завгодно і куди завгодно, а ціна залишиться колишньою, незважаючи на габарити посилки і пункт відправки. Важливо підкреслити, що така ціна буде діяти для відправок через OLX в рамках «Укрпошта Експрес».
У компанії також нагадали, що доставка по місту чи області може зайняти до двох днів. Якщо ж мова йде про доставку по Україні, то очікування може скласти до 3 днів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.