Huawei розпочинає продажі нового автомобіля Seres SF5

У флагманських магазинах Huawei з’явиться електричний позашляховик зі збільшеним запасом ходу та новітніми розробками компанії. Київ, 21 квітня 2021 р. — Під час дев’ятнадцятої Шанхайської міжнародної автомобільної виставки, яка відкрилась 19 квітня, компанія Huawei оголосила про початок продажів нового електромобіля компанії Seres зі збільшеним запасом ходу — Seres SF5. Він буде представлений у флагманських магазинах Huawei по всьому Китаю. Seres — перший автовиробник, який долучився до екосистеми Huawei «1+8+N» як партнер.

«Ця вражаюча новина слугує прецедентом не тільки для галузі побутової техніки, а й для сучасного автовиробництва на основі альтернативних джерел енергії. Наше бачення майбутнього не обмежується розробкою провідних технологій для розумних автомобілів та підтримкою наших партнерів у їх будівництві. Ми забезпечимо можливість продажу цих автомобілів через нашу роздрібну мережу по всьому Китаю», — прокоментував Річард Ю (Richard Yu), виконавчий директор підрозділу Huawei Consumer Business Group.

Потужний автомобіль із технологіями Huawei

Huawei спільно з Seres створили рішення для збільшення дальності пробігу електромобілів. Система Huawei DriveONE 3-в-1 не тільки додає автономності, але й дозволяє підвищити ефективність електродвигуна до рівня моделей світового класу. Новий Seres SF5 поєднує в собі міський режим із запасом ходу 180 км і режим розширеного запасу ходу з дальністю пробігу понад 1 000 км. Seres SF5 здатний розігнатися від 0 до 100 км/год за 4,68 с. Багатофункціональний електромобіль отримав легке алюмінієве шасі і чотири кульових шарніри, передню підвіску на подвійних поперечних важелях та задню трапецеподібну багатоважільну, що забезпечує більш швидке прискорення, плавність ходу і стабільність на дорозі.

Рішення Huawei HiCar дозволяють користувачам легко перемикатися між мобільними додатками на смартфоні та центральною панеллю управління автомобілем, відкриваючи доступ до навігації, музики та іншого контенту будь-де та будь-коли. Цей електромобіль світового класу забезпечує абсолютно новий користувацький досвід: музика з вашого смартфона продовжує відтворюватися у салоні авто, коли ви сідаєте у нього. Також Huawei HiCar забезпечує інтерактивне управління голосом, поки користувачі повністю сфокусовані на кермуванні. Рішення дозволяє користувачам із легкістю вмикати і керувати домашнім кондиціонером, розумним екраном чи іншими підключеними гаджетами прямо з салону автомобіля.

Тривимірна аудіосистема об’ємного звучання нараховує 11 динаміків, налаштованих технічними спеціалістами Huawei Sound та аудіоекспертами. Разом із низьким показником шуму та вібрації (NVH) у 38 дБ аудіосистема забезпечує відтворення імерсивного високоякісного звуку.

Новий Seres SF5 підтримує режим аварійної підзарядки, завдяки якому можна підзаряджати акумулятори інших транспортних засобів (V2V). Його також можна застосовувати як джерело живлення у кемпінгах (V2L), розширюючи можливості використання індукційних плит, стереосистем та іншого обладнання для вдалого барбекю під час зупинок.

Міцність нового Seres SF5 відповідає першокласним стандартам безпеки. Його кузов виготовлено з термоформованої сталі міцністю 1 500 МПа. Завдяки системі автопілоту 2+ покоління, системі допомоги у заторах, системі повношвидкісного адаптивного круїз-контролю та іншим функціям користувачі можуть не турбуватися під час подорожей на далекі відстані чи при великій завантаженості доріг.

Передні сидіння Seres SF5 мають спортивний вигляд і підтримують функції вентиляції, підігріву та масажу. А інтелектуальна система персоналізованого привітання прикрашає кожну посадку в автомобіль.

Новий автомобіль у магазинах Huawei

З 21 квітня автомобіль Seres SF5 буде доступний для тест-драйву та купівлі у флагманських магазинах Huawei у Китаї. Ціна становитиме 246 800 китайських юанів (для моделі 4WD) і 216 800 китайських юанів (для моделі 2WD). Автомобіль буде представлений у чотирьох кольорах — «Синьому» (Deep Ocean Blue), «Чорному» (Charcoal Black), «Білому» (Pearl White) та «Сріблястому» (Titanium Silver Grey). А салон автомобіля можна буде замовити з «Чорним» (Midnight Black), «Червоним» (Garnet Red) та «Білим» (Ivory White) оздобленням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.