Xiaomi скоро представить недорогі смартфони Redmi 10 за 3800 гривень

Китайська компанія Xiaomi найближчим часом під брендом Redmi представить сімейство бюджетних смартфонів Redmi 10. В цей же час також має відбутися вихід Redmi Note 10S на індійському ринку. Ця модель поки представлена ​​тільки на міжнародному ринку, а в Індії не продається. Але нам це не особливо цікаво. В Україні модель теж з’явиться найближчим часом разом з Redmi Note 10 5G.

Але зараз не про це. Лінійка Redmi 10 повинна стати спадкоємицею торішньої Redmi 9, яка на даний момент представлена ​​великою кількістю моделей – Redmi 9, Redmi 9A, Redmi 9AT, Redmi 9C, Redmi 9C NFC, Redmi 9T, Redmi 9T NFC, Redmi 9i, Redmi 9 Prime і Redmi 9 Power. Згідно характеристикам моделі Redmi 10 будуть простіше вже вийшла лінійки Redmi Note 10 і їх вартість буде нижче.

Також відзначено, що гаджети отримають дисплеї Full HD +, програмну платформу MIUI 12 на базі операційної системи Android 11, а також схожий дизайн на смартфони серії Redmi Note 10. Передбачається, що найдешевша модель буде коштувати 135 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.