Sony безкоштовно роздає 10 приголомшливих ігор для PlayStation 4 і PlayStation 5

Як всі напевно відмінно знають, одним з найбільших виробників електронних пристроїв є компанія Sony, а робити вона прагне буквально все, аби тільки заробляти якомога більше коштів, а йдуть при цьому в хід всі можливі засоби і методи. Бренд вкладає дуже великі ресурси в розробку і випуск ігрових приставок, пропонуючи всім бажаючим такі собі максимально легко і просто купувати. В даний час на полицях магазинів можна зустріти дві фірмових консолі компанії, а є такими PlayStation 4 і PlayStation 5, обидві з яких мають певний технічний оснащенням, що дозволяє їм забезпечувати запуск ігор і дарувати справжню насолоду від використання консолі.

Проблема лише в тому, що купити одну тільки ігрову приставку недостатньо, тому що також доведеться регулярно віддавати гроші за відеоігри, і платити доведеться дуже навіть великі суми грошей. У подібному становищі справ, звичайно, навіть і близько немає нічого хорошого, адже чим більше коштують гри, тим менше людей можуть дозволити собі проводити з їх допомогою час. Саме тому ще багато років тому компанія Sony запустила підписку PS Plus, в рамках якої геймери отримують доступ до різних відеоігор абсолютно безкоштовно, тобто віддавати за це гроші не потрібно, і це робить все це пропозиція максимально привабливим. Втім, за цю підписку потрібно платити гроші щомісяця, тому назвати її порятунком від високої вартості ігр безумовно не можна.

Якщо ще не так давно всім геймерам доводилося так чи інакше миритися з таким станом справ, то тепер, зараз, справи йдуть вже іншим чином, в ніж запросто легко і просто може переконатися кожен охочий. Компанія Sony оголосила про своє рішення повернути ініціативу Play At Home ( «Грайте вдома»), в рамках якої вона буде безкоштовно роздавати власникам консолей PlayStation 4 і PlayStation 5 відеоігри. Не можна не помітити, що ще кілька місяців тому на подібний крок пішла корпорація Microsoft, тому, ймовірно, бренд вважав за необхідне не відставати від свого головного конкурента. До сьогоднішнього дня геймерам були доступні для безкоштовного отримання такі відеоігри, як «Uncharted: Натан Дрейк. Колекція », Journey, Ratchet & Clan, а також ряд ігор від незалежних розробників.

Втім, починаючи з сьогоднішнього дня, тобто з 21 квітня, всі власники цих ігрових приставок можуть абсолютно безкоштовно отримати таку відеогру, як Horizon Zero Dawn Complete Edition, причому з усіма доповненнями і бонусами. Крім того, до 23 квітня включно власникам консолей PS4 і PS5 для безкоштовного отримання і завантаження з магазину PlayStation Store доступні такі відеоігри, як: Subnautica, Enter the Gungeon, Abzu, The Witnessm Rez Infinite, Astro Bot Rescue Mission, Moss, Thumper і Paper Beast. Поза будь-яких сумнівів, подібний крок з боку Sony дуже сильно змінився й вкрай відчутно підвищить інтерес покупців до ігрових приставок компанії, тому що тепер максимально широке коло людей може їх легко і просто дістати, не відчуваючи при цьому ніяких фінансових витрат.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.