Xiaomi позапланово оновлює ще два смартфона до MIUI 12.5

Xiaomi почала розгортання оновлення ще двох смартфонів до MIUI 12.5 Звичайно ж, мова піде про модельки поточного року випуску. На даний момент це китайська версія MIUI 12.5, яка поставляється без сервісів Google. Ой, власникам Huawei це знайомо, не бійтеся. Які моделі оновлюються до 12.5? Це Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro. Зараз Xiaomi пропонує протестувати MIUI 12.5 Beta, збірка V12.5.2.0.RKACNXM. Очевидно, що зараз реліз обмежений, точніше його поширення. Протестувати апдейт можуть учасники програми Mi Pilot, як це було і раніше.

Нагадаємо, що трохи раніше стабільна бета-версія MIUI 12.5 (CN) почала приходити на базові версії Mi 10 і Mi 11, а також на Mi 10 Pro, Mi 9 SE і Mi 10 Ultra.
Що стосується повномасштабного розгортання оновлення для глобального ринку, доведеться істотно почекати, адже деякі моделі ще не вийшли навіть в Україні. А щодо «старих» моделей, яким рік і більше.

 

Тут все досить туманно, але більшість тих, хто вже отримав MIUI 12, отримають і MIUI 12.5. Звичайно, варто приготуватися до того, що не всі фішки нової версії будуть перенесені на старі моделі, але як факт, оновлення таки буде.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.