Monobank випустить насичене оновлення додатка

Горохівський розповів про зміни в додатку. Співзасновник monobank Олег Горохівський анонсував вихід оновлення програми банку. Він зазначив, що оновлення додатка буде насиченим і вийде вже на цьому тижні. У додатку, зокрема, розширили можливості управління підписками.

«На численні прохання додали можливість управління вашими підписками (Пункт меню« Інші платежі -> Онлайн-платежі »).

 

Він дозволяє бачити сервіси, до яких ви прив’язали свою карту моно і за якими вже були списання (наприклад, Netflix, Uber і ін.) В даному меню ви можете заблокувати списання від таких сервісів, але звертаю увагу, що блокування списань, це не те ж саме, що скасування підписки. Сервіс може накопичувати вашу заборгованість і списати все, коли ви знову захочете користуватися його послугами. Рекомендую блокувати списання тільки для випадків, коли ви не знаєте, за що платите », – зазначив Олег Гороховський.

Співзасновник monobank пояснив, що деякі сервіси підтримують технологію токенізаціі і до гаманця прив’язується не як така карта, а її клон (токен) для того, щоб не було ризику компрометації основної картки.

 

«Рік-два і все сервіси перейдуть на токени. З токенами простіше – в тих сервісах, де прив’язаний токен, його можна видалити і це набагато красивіше, ніж блокувати списання від сервісу, так як блокування списань все ж не дає 100% -ної гарантії, що сервіс не спише гроші якщо, наприклад, замінить термінал на інший », – розповів він.

Також в новій версії програми користувачі отримають можливість додавати анімацію до грошового переказу.

«Всі знають, що книга кращий подарунок, на другому місці (а для багатьох на першому) впевнено йдуть гроші. Дарувати гроші з монобанк одне задоволення. Ви можете додати до переведення коментар у віршах або в прозі, а в новій версії ви можете до такого перекладу додати три види святкової анімації і одержувач отримає переказ, який зверне на себе увагу і додатково підкреслить урочистість моменту) », – розповів Олег Гороховський.

Крім того, в новій версії програми з’явиться розділ «Управління кредитом», в якому можна керувати розміром «Розстрочення» і «Покупки частинами», а також перерозподіляти ліміт між лімітом на карту і лімітом «Розстрочення».

«Також додали поповнення номерів закордонних операторів (145 країн і 714 операторів), можливість часткового зняття банки, можливість налаштувати регулярне поповнення депозитів і додавати індивідуальні назви розміщених депозитів», – поінформував Олег Гороховський.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.