Xiaomi Mi Mix 4 з’являється в нових зображеннях, вражаючи уяву

Після більш ніж року без оновлення серії Mi Mix, Xiaomi випустила свій новий Xiaomi Mi MIx Fold. Сьогодні все вказує на те, що фірма продовжить випуск нових смартфонів, серед яких буде Xiaomi Mi Mix 4. Хоча на даний момент немає свідоцтва в формі сертифікації, що підтверджує його існування, в мережі почали поширюватися нові рендери, що дозволяють побачити, яким може стати Xiaomi Mi Mix 4 і дивовижний дизайн.

Нові рендери (неофіційні) роблять ставку на повноекранний смартфон, який характеризується відсутністю селф-камери. Вона буде вбудована під екран. Mi Mix 4 стане першим пристроєм Xiaomi, яке реалізує цю технологію. Згідно Ice Universe, який опублікував рендери, Xiaomi Mi Mix 4 буде поставлятися з селф-камерою під екраном. У нього буде панель з вигнутими краями, яка додасть преміальний вид.

Неофіційний рендер Xiaomi Mi Mix 4 (версія з плоским екраном)

Xiaomi Mi Mix 4 задуманий як конкурент високопродуктивних смартфонів, серед яких очікуваний iPhone 13 Pro Max. Він теж може вийти на ринок разом з камерою під екраном, позбувшись величезної виїмки, характерною для Apple.

Слід зазначити, що мова йде про неофіційні рендера Xiaomi Mi Mix 4. Повної ясності про зовнішній вигляд нового смартфона вони не дають. Проте, лінії дизайну, які вони показують, є достовірними.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.