На що здатна камера Xiaomi Mi 11i в умовах низької освітленості

Разом зі смартфонами Xiaomi Mi 11 Ultra і Mi 11 Pro, компанія представила нову модель Mi 11i. Хоча цей пристрій ще не надійшло в продаж, компанія показала кілька зображень, що дозволяють побачити можливості її камери в умовах низької освітленості.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11i – міжнародна версія Redmi K40 Pro +. Це смартфон на Snapdragon 888 з основною камерою 108MP. У Xiaomi Mi 11i є надширококутний датчик на 8 МП, а також телеоб’єктив на 5 МП, який дає йому велику універсальність практично в будь-якому сценарії фотографування.

Xiaomi Mi 11i робить фотографії, подібні до тих, які ми бачимо нижче. Незважаючи на те, що в цьому році Xiaomi не досяг вершин популярності, результати його фотокамер вражають.

З огляду на, що стартова ціна пристрою 649 євро, Xiaomi Mi 11i пропонує нам досить цікаві функції не тільки з точки зору фотографії, але і в цілому по продуктивності, якості екрану і т. Д. Mi 11i довів, що набір його камер знаходиться на тому ж рівні, що і решта серії Mi 11, досягаючи відмінних результатів в умовах низької освітленості.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.