Старі флагмани Xiaomi отримають MIUI 12.5

Китайська компанія Xiaomi офіційно оголосила про те, що все її флагманські смартфони, які були анонсовані протягом 2018 року і працюють на базі 10-нанометровій однокристальної системи Snapdragon 845, в доступному для огляду майбутньому отримають стабільну версію прошивки MIUI 12.5.

Таких моделей налічується лише шість. Першою була анонсувала Xiaomi Mi MIX 2S. Він з’явився в першому кварталі 2018 року. Через кілька місяців компанія представила моделі Xiaomi Mi 8 і Xiaomi Mi 8 Explorer Edition. У третьому кварталі 2018 року було анонсовано Xiaomi Mi 8 Pro і Xiaomi Mi 8 Screenfingerprint Edition. У четвертому кварталі того року компанія випустила слайдер Xiaomi Mi MIX 3.

Майже всі смартфони продавалися на глобальному ринку і в Україні зокрема. Xiaomi Mi 8 Screenfingerprint є китайську версію моделі Xiaomi Mi 8 Pro. А ось Xiaomi Mi 8 Explorer Edition так за межами Піднебесної і не з’явився. Xiaomi Mi 8, Mi MIX 2S і Mi MIX 3 отримають глобальну прошивку MIUI 12.5. Станеться це, швидше за все, в кінці літа поточного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.