Як сканувати документи за допомогою камери Xiaomi

Додаток камери, яке Xiaomi представляє у всіх своїх смартфонах з MIUI, за останні роки сильно змінилося. Тепер ми можемо сканувати документи з нашого Xiaomi без використання сторонніх додатків.

З додатку камери ми можемо сканувати всі види документів, сертифікатів, листів або візиток. Для цього Xiaomi використовувала штучний інтелект, щоб відсканований документ не тільки обрізався сам по собі, але і проглядався кращим чином.

І все це без необхідності використання сторонніх додатків. Просто відкривши додаток камери, ми можемо сканувати будь-який документ за допомогою нашого Xiaomi, який буде зберігатися в галереї, а пізніше ми зможемо перейти в PDF.

Як сканувати документи за допомогою Xiaomi без використання сторонніх додатків

Щоб сканувати документи за допомогою нашого Xiaomi, нам просто потрібно відкрити камеру, а потім виконати наступні кроки:

  • Перейдіть в розділ «Ще» і увійдіть в режим «Документи».
  • Після цього нам потрібно буде тільки сфокусуватися на документі, щоб сфокусуватися, а камера зробить все інше.

Завдяки цьому режиму камери MIUI ми можемо автоматично сканувати документи На додаток до обрізку самого документа цей режим дозволяє нам вибирати між тим, чи хочемо ми бачити його у вихідному форматі, в чорно-білому або застосовувати поліпшений фільтр, щоб його відображення було краще.

Після того, як ви отсканіруете документ за допомогою Xiaomi, він буде збережений в галереї. Звідти ми можемо переслати його, прикріпити до електронного листа, роздрукувати або навіть перетворити в формат PDF або окремо, або в поєднанні з іншими документами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.