Офіційно представлені навушники Realme Buds Air 2 Neo за 1090 гривень

Вийшли Realme Buds Air 2 Neo з шумодавом. Realme сьогодні анонсувала гарнітуру Buds Air 2 Neo, яка позиціонується як найдоступніші навушники з шумодава. Першою країною, де їх можна придбати став Пакистан і там за них просять $ 53. Але на старті продажів пройде акція, що дозволяє прикупити їх за $ 39.

 

Дизайн повторює той, що запропонували в Realme Buds Q, а всередині корпусу із захистом від бризок IPX5 ховаються 10-міліметрові випромінювачі. Для підключення до смартфону використовується Bluetooth 5.2 і заявлена ​​підтримка аудіокодеків AAC і SBC.

Але все ж головна фішка Realme Buds Air 2 Neo наявність активного шумозаглушення (ANC). Є «режим прозорості» і режим низької затримки (до 88 мс) для ігрових сесій. Що стосується часу автономної роботи, то одного заряду повинно вистачити на 7 годин роботи з вимкненим шумодава, а якщо активувати його, то автономність скоротиться до 5 годин. Зарядний кейс дозволить збільшити тривалість роботи до 28 годин з відключеним ANC, а при включенні його – 20 годин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.