ПриватБанк показав “фішки” оновленого Приват24

ПриватБанк продовжує впроваджувати додаткові функції для зручності користувачів. Найбільше державну фінансову установу України ПриватБанк опублікувало нові дані щодо кількості користувачів Приват24. У ПриватБанку розповіли про те, що загальна кількість активних користувачів Приват24 досягло позначки в 13 мільйонів чоловік. Кожен з них може розраховувати на безперебійне використання 157 сервісів онлайн-банкінгу.

Крім цього, ПриватБанк анонсував ряд нововведень, які повинні зробити процедуру фінансових розрахунків ще більш зручною. Серед іншого, була згадана розробка для користувачів iOS під назвою “Парковка”.


Більше ніяких людей-паркувальників. Сплачуйють погодинну парковку і паркувальний абонемент в меню “Сервіси” → “Авто” → “Парковка”. В даний час абонементи доступні в Києві і Харкові, погодинна оплата – в Києві, Харкові, Львові та Івано-Франківську. Працюємо над підключенням інших міст “, – свідчить повідомлення ПриватБанку.

Втім, ця новинка стала не єдиним сюрпризом для клієнтів ПриватБанку. Було оголошено про реалізацію відправки міжнародних переказів SWIFT. Користувачі отримали докладні інструкції по даній послузі.

“Для того, щоб відправити кошти, шукайте меню” Сервіси “→” Переклади “→” SWIFT “. Ці ж сервіси були розроблені і для користувачів операційної системи Android. Тут парковку можна знайти так:” Сервіси “→” Авто “→” Парковка beta “, – пояснив ПриватБанк.

Крім цього, в мережі було оновлено меню “бонус +”: тепер баланс можна переглядати в “Гаманці”.

Співробітники ПриватБанку попросили користувачів ділитися коментарями щодо роботи цих новинок і інших програм фінустанови. Один з клієнтів написав, що було б непогано реалізувати функцію зміни SVV в самостійному режимі. Користувач вказав, що в деяких інших банках це можна робити хоч кожен день. У ПриватБанку відповіли, що програмісти вивчають можливість впровадження такої функції.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.