Vodafone, Київстар та lifecell розповіли про популярні послуги під час пандемії

Українці стали рідше відвідувати торгові точки мобільних операторів. Найбільші оператори мобільного зв’язку України використовували останній рік для поліпшення якості послуги і впровадження нових опцій для користувачів.

Директор Vodafone Retail Олена Мироненко розповіла, що за останній рік клієнти компанії стали частіше здійснювати онлайн-покупки. В цілому ця частка зросла на двадцять відсотків.

У перший локдаун, який був введений рік тому, українці ще намагалися економити. У цей час істотно знизилися продажі фітнес-браслетів і смарт-годин. У травні-серпні після припинення карантину попит на ці гаджети виріс в три рази в порівнянні з початком року. Майже в три рази підскочили продажі телевізорів і ноутбуків.

Коронавірус і перманентна робота на “удаленке” змусила українців робити офіси будинку, і багато людей купували необхідну для цього техніку. Найчастіше покупки здійснювалися онлайн, а Vodafone довелося за рік скоротити кількість магазинів з 600 до 500.

Тим часом, компанія “Київстар” запропонувала абонентам “сімейні” знижки на ряд мобільних тарифів. Також було озвучено, що лідером продажів серед брендів смартфонів в роздрібній мережі стала марка Samsung. Правда, в ряді областей України клієнти купували смартфони Xiaomi, яким більше довіряють у Вінницькій, Рівненській та Хмельницькій областях.

Компанія “Київстар” готова обслужити клієнтів в 526 торгових точок. Щороку через мережу операторських магазинів продається близько 218 тисяч мобільних пристроїв. Найбільшою популярністю користуються Xiaomi і Samsung, Nokia утримує лідерство серед кнопкових телефонів.

Найбільш популярною сервісної послугою “Київстар” є заміна SIM на USIM, що дозволяє користуватися 4G.

Загальна кількість роздрібних точок компанії lifecell становить 372 магазина. У 2020 році компанія надала можливість купувати стартові пакети ESIM, вибрати номер і поповнювати рахунок в 14 тисяч Діджитал магазинів lifecell.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.